اعلام نتایج نهایی تکمیل ظرفیت دکتری از ساعت 20 امروز 19 دی

سه شنبه, 19 دی 1396 ساعت 16:23 چاپ

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری ساعت 20 امشب سه‌شنبه ۱۹ دی‌ماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر می‌شود.

دکتر حسین توکلی در گفت و گو با ایسنا ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: اسامی آن دسته از داوطلبانی که در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۳۹۶ در یک یا چند کدرشته‌محل از اولویت‌های انتخابی در ردیف معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت برای مرحله مصاحبه قرار گرفته و در مصاحبه نیز شرکت نموده‌اند، ساعت 20 امشب سه‌شنبه ۱۹ دی ماه از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org اعلام می شود.

وی تصریح کرد: داوطلبانی که در ردیف پذیرفته شدگان نهایی قرار می‌گیرند، می‌توانند با توجه به مندرجات اطلاعیه‌ای که به همراه اعلام نتیجه منتشر خواهد شد، ضمن مراجعه به وب سایت اطلاع‌رسانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ذیربط و کسب اطلاع از برنامه زمانی ثبت نام و مدارک مورد نیاز برای ثبت نام مربوط به هر کدرشته محل، در زمان مقرر برای ثبت‌نام و سایر مراحل پذیرش به نشانی مشخص شده درسایت موسسه آموزش عالی ذیربط مراجعه کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه ۱۶ هزار و ۱۴ نفر در این مرحله ثبت نام و انتخاب رشته کرده‌اند، گفت: از این تعداد ۵ هزار و ۹۱۳ نفر زن و مابقی مرد هستند و مجموعا ۱۲۳۶ نفر در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری پذیرفته می‌شوند.

منبع: ایسنا