آغاز ثبت نام کنکور ۹۸ از ۲۴ بهمن/ زمان برگزاری تغییر نمی کند

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر این که ثبت نام در کنکور ۹۸ از ۲۴ بهمن ماه آغاز می‌شود، گفت: این آزمون در روزهای ۱۳ و ۱۴ تیر ماه ۹۸ برگزار خواهد شد.

دکتر حسین توکلی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: ثبت نام برای شرکت در آزمون سراسری سال ۹۸ از روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه ۹۷ از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز می‌شود و روز پنج شنبه ۲ اسفند ماه پایان می‌یابد.

وی در ادامه تصریح کرد: همان طور که در تاریخ ۱۵ مهر ۹۷ از طریق پیک سنجش و متعاقب آن هر هفته به اطلاع داوطلبان رسیده آزمون سراسری ۹۸ در روزهای پنج شنبه ۱۳ و جمعه ۱۴ تیر ماه ۹۸ در حوزه های مربوطه برگزار می‌شود.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطرنشان کرد: برخلاف برخی اخبار منتشر شده زمان برگزاری آزمون سراسری سال ۹۸ به هیچ عنوان تغییر نخواهد کرد.