۶۵۹ هزار نفر در کنکور ارشد ثبت نام کردند/ برگزاری آزمون در خرداد

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در مجموع تعداد ثبت نام کنندگان در کنکور کارشناسی ارشد ۹۹ در سه مرحله فرصت ثبت نام، بیش از ۶۵۹ هزار نفر در این آزمون ثبت نام کردند.

فاطمه زرین آمیزی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به تغییر تاریخ برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹، فرصت مجددی برای ثبت نام و ویرایش اطلاعات داوطلبان در نظر گرفته شده بود که این فرصت چهارشنبه سوم اردیبهشت ماه ۹۹ به پایان رسید.

وی افزود: پذیرش دانشجو در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ به منظور پذیرش در رشته‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی و بیست و پنجمین المپیاد علمی- دانشجویی کشور صورت می‌گیرد.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: مهلت مجدد برای ویرایش اطلاعات ثبت نامی افرادی که قبلاً در مراحل اول و دوم ثبت نام کرده بودند و همچنین افرادی که در مهلت مقرر موفق به ثبت نام نشده بودند ایجاد شد.

وی افزود: در مهلت اول تا سوم اردیبهشت ماه ۹۹ تعداد ۳۶ هزار و ۲۴۷ نفر با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام جدید اقدام کردند.

زرین آمیزی یادآور شد: در مجموع ثبت نام جدید و ثبت نام دو مرحله قبلی تعداد ۶۵۹ هزار و ۱۹۳ نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ و مرحله اول بیست و پنجمین المپیاد علمی- دانشجویی کشور ثبت نام کردند.

آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ و مرحله اول بیست و پنجمین المپیاد علمی- دانشجویی کشور در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۲ و ۲۳ خردادماه ۹۹ برگزار می‌شود.