رشته‌های جدید کنکور ارشد ۹۹ اعلام شد/ انتشار اصلاحات دفترچه

رشته‌های جدید و اصلاحات مربوط به دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ در ۱۳ شهریورماه ۹۹، برخی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی بعد از انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته این آزمون، رشته‌های جدید و یا اصلاحاتی را در رشته محل‌های مندرج در آن دفترچه به سازمان سنجش اعلام کردند.

این رشته‌های جدید و اصلاحات به شرح جداول و توضیحات در سایت سازمان سنجش اعلام شده است.

کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده تا پایان انتخاب رشته (ساعت ۲۴ سه شنبه ۱۸ شهریور) پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و مندرجات این اطلاعیه، به سایت سازمان سنجش مراجعه و نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی در آزمون مذکور اقدام کنند.

آن دسته از داوطلبانی که قبلاً نسبت به انتخاب کدرشته محل‌های تحصیلی اقدام کرده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا ساعت ۲۴ سه شنبه ۱۸ شهریور نسبت به مشاهده و یا ویرایش کدرشته محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

بر اساس اصلاحات دفترچه تعداد ۲۳۵ کدرشته محل به مجموعه رشته محل‌های کارشناسی ارشد ۹۹ اضافه شد. ۵۰ کدرشته محل با اصلاحاتی همراه شده است که از این تعداد ۲۳ رشته محل حذف شده‌اند.