کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی (کد 1313)
معرفی کامل رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در آزمون کنکور مقطع کارشناسی ارشد:
رشد و توسعهی جوامع و پیشرفت علم و صنعت، سبب پیدایش عادات و سبكهای نوین غذایی شده و نیاز به تنوع محصولات و پیدایش فرآورده های جدید غذایی و كمك غذایی به شكل روزافزونی احساس میگردد. کارشناسی ارشد علوم غذایی عبارت است از
- مجموعهی مرتب و طبقهبندی شده از دانش
- فهم ماهیت تركیب و رفتار مواد غذایی تحت شرایط مختلف
هدف کارشناسی ارشد صنایع غذایی تربیت نیروهای متخصص است كه بتوانند در زمینههای:
- اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی
- نگهداری محصولات كشاورزی
- كنترل كیفیت و كمك به طراحی و بهینهسازی خطوط تولید در كارخانههای موردنظر فعالیت كرده
- نظارت و مسئولیت فنی واحدهای تولید محصولات مختلف غذایی را به عهده گیرند
گرایشها و موقعیتهای شغلی و استخدامی (بازار کار) رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی ( کد 1313) :
برای كسب موفقیت در طی دوره تحصیلی و امكان ادامه تحصیل در رشته مهندسی صنایع غذایی، داوطلب باید از توان و دانش بالایی در دروس شیمی و زیست شناسی و ریاضی برخوردار باشد. در ضمن از آنجا كه زمینه اشتغال متخصصان این رشته بیشتر در كارخانجات اعم از آزمایشگاه وخط تولید است، داوطلب باید از توان جسمی مطلوب و نیز دقت كافی بهرهمند باشد.
کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی براساس دفترچه آزمون کارشناسی ارشد سال 1402 دارای گرایشهای زیر است:
- صنایع غذایی
- شیمی مواد غذایی
- زیست فناوری مواد غذایی
- فناوری مواد غذایی
موقعیتهای شغلی و استخدامی (بازار کار) رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی:
در كشوری كه باید مواد غذایی را برای بیش از 70 میلیون جمعیت تأمین كرد، صنایع غذایی هیچ وقت در انزوا قرار نخواهد گرفت برای همین فارغ التحصیلان رشته مهندسی صنایع غذایی اگر آمادگی كار در كارخانه یا كارگاه را داشته باشد در كارخانههایی كه بیشتر در حومه شهر یا شهرهای كوچك واقع شده است، فرصت شغلی مناسبی به دست خواهد آورد.فارغ التحصیل کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی میتواند با استفاده از سرمایه شخصی یا مشاركت با فردی كه سرمایه مورد نیاز را دارد، واحد تولیدی خصوصی ایجاد كند. كاری كه تعدادی از فارغ التحصیلان این رشته انجام دادهاند و موفق شدهاند.
فارغ التحصیلان رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی پس از تحصیلات، بسته به تواناییهای فردی و علمی خود، میتوانند مسئولیتهای متفاوتی نظیر: مدیریت تولید كارخانجات فنی، مسئولیت آزمایشگاهها، انجام فعالیتهای تحقیقاتی برای بهبود كیفیت تولیدات غذایی، ساخت محصولات جدید، افزایش تولید، كاهش ضایعات، بستهبندی و … ارایه مشاوره علمی به واحدهای تولیدی و فعالیتهای دیگر را بر عهده گیرند.جهت مشاهده ظرفیت پذیرش و قبولی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی (کد 1313) در آزمون کنکور کارشناسی ارشد دانشگاههای سراسری روزانه و نوبت دوم، آزاد ، پیام نور ، غیر انتفاعی ، پردیس بین الملل ، شبانه و فرهنگیان کلیک نمایید.
برای کسب اطلاعات درباره خدمات مؤسسه در سایر رشته های کارشناسی ارشد و همچنین اطلاعات سودمند از قبیل معرفی کامل رشته ها , مشاوره تخصصی, تحلیل آزمون ها, ظرفیت پذیرش دانشگاه ها، نام دروس و ضرایب, برنامه آزمون های آزمایشی , برنامه کلاس های حضوری و آنلاین, کتاب و … به صفحه کارشناسی ارشد مراجعه نمایید.