نام دروس و منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی (کد 2412)
عناوین دروس امتحانی: 1- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی شامل (شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژي مواد غذایی، اصول مهندسی صنایع غذایی، تکنولوژي مواد غذایی) و کارشناسی ارشد شامل (میکروبیولوژي صنعتی، خواص فیزیکی مواد غذایی، روش هاي نوین آزمایشگاهی، انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی)، 2- استعداد تحصیلی، 3- زبان انگلیسی | ||
رشته | گرایش | رشته های مرتبط که فارغ التحصیلان آن می توانند در این کدرشته شرکت کنند |
علوم و مهندسی صنایع غذایی | 1) صنایع غذایی | تمامی رشته ها |
2) شیمی مواد غذایی | ||
3) فناوري مواد غذایی | ||
4) زیست فناوري مواد غذایی |
نام دروس و منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی | ||
دروس عمومی با ضریب 1 |
زبان انگلیسی عمومی و استعداد تحصیلی | |
دروس تخصصی با ضریب 4 |
در سطح کارشناسی | شیمی مواد غذایی ـ میکروبیولوژی مواد غذایی ـ اصول مهندسی صنایع غذایی ـ تکنولوژی مواد غذایی |
در سطح کارشناسی ارشد | میکروبیولوژی صنعتی ـ خواص فیزیکی مواد غذایی ـ روشهای نوین آزمایشگاهی ـ انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی |